COVID-19

18/6/23

"Da horta ao prato. Covasmola 2.0" Parte 3: Cociñado e degustación

Chegou o gran día, que emoción!!!!!

Despois de tanto tempo traballando nesta actividade chegou o día de cociñar 😍😍😍😍😍 e a gran inauguración do "Mesón Covasmola"

Lolo xa nos explicara na sua carta que receitas debíamos cociñar cada grupo así que organizámonos coma nos contextos de aprendizaxe, en grupos internivel, e, por quendas, preparamos os pratos da carta. Para este cometido contamos coa axuda de Lucas Requejo de Ultralimento, que xa colaborou con nós nos obradoiros de merendas saudables de Lectura e familias do curso pasado.

Este é o noso menú...





Cociñado das sobremesas con froita, Educación Infantil


           




















O primeiro ciclo cociñou as bombas de saúde, a bebida enerxética e o pan chapati...







             










 

  





As ensaladas foron elaboradas por terceiro e cuarto

















O terceiro ciclo elaborou a pizza e a tortilla e colocou todas as elaboracións para servir no mesón...















Comida lista!!!!!!

Aqueles nenos e nenas que na xornada anterior non fixeron a compra tiveron outro cometido: colocar e engalanar o Mesón Covasmola.
Cada mesa tiña unha peana có menú por un lado e o nome dos comensais de cada mesa polo outro.








   O Mesón Covasmola abre as súas portas!!!











































No hay comentarios:

Publicar un comentario